Vaikuttavia ja dialogisia valmennuksia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Etsitkö valmennuskumppania, joka perustaa valmennukset tutkittuun tietoon yhdistettynä hyviin käytäntöihin?

Oppiminen tapahtuu ajattelun muutoksella ja kokeilujen kautta.

Etäkoulutus

Onnistu muutoksessa

Miten johtaa työyhteisöä muutoksessa kohti strategisia tavoitteita ja tulevaisuuden tarpeita? Miten saada ihmiset mukaan ja oppimaan uusia asioita? Muutos yksilön, työyhteisön ja organisaation näkökulmasta Muutosvastarinta - onko sitä? Onko muutos sittenkin mahdollista toteuttaa onnistuneesti? Valmennuksessa saat käyttöösi tutkimukseen perustuvaa tietoa ja malleja liittyen muutokseen, muutosviestintään johtamisen kannalta. - useita aloituspäiviä.

Onnistu muutoksessa

Etäkoulutus esihenkilöille, projektipäälliköille ja HR-asiantuntijoille Kesto 1 pvä
Tutustu ja ilmoittaudu

Etäkoulutus

Erätauko-fasilitoijan/ohjaajan koulutus 28.4.2021 ja 4.5.2021 klo 1230-16

Dialogin vuoro – Erätauko – fasilitoijakoulutuksen tavoitteena on: Oppia fasilitoimaan erätauko – dialogeja sekä kasvotusten että verkossa Oppia itse erätauko-menetelmä, suunnitella ja järjestää dialogeja Oppia edistämään avointa ja rakentavaa dialogia – miten kohdata erilaisia keskustelijoita ja saada kaikki osallistumaan.

ERätauko-fasilitoijan/ohjaajan koulutus

Opi SITRAN kehittämä Erätauko - metodi ja miten ohjaat ja rakennat dialogisuutta toimintaympärisössäsi.
Tutustu ja ilmoittaudu

Etäkoulutus

Uusi Tiiminvetäjä/esihenkilö

Ymmärrät esihenkilötyön merkityksen, miten toimia esihenkilönä ja osaat hahmottaa oman roolisi työnantajan edustajana. Esihenkilön vastuut ja velvollisuudet. Osaat johtaa itseäsi, priorisoida ja delegoida asioita. Tiedät miten rakentaa tiimiä luottamukseen perustuen ja huomioida erilaisuuden tiimissä. Ymmärrät miten voit rakentaa tilanteita, joissa voit rakentaa yhteishenkeä ja luoda mahdollisuuksia onnistua. Kehityskeskustelujen ja palautteenannon perusteet.

Uusi tiiminvetäjä/esihenkilö

Coachaava henkilökohtainen tai pienryhmäkohtainen valmennus, joka auttaa työssä onnistumiseen.
Pyydä tarjous

Etäkoulutus

Vastuullinen ihmisten johtaminen -kehitysohjelma

Vastuullisen henkilöstöjohtamisen tulokset heijastuvat koko yritykseen ja tulokseen. Miten yrityksen vastuullisuutta voi kehittää henkilöstöjohtamisen kautta ja miten lähden liikkeelle kohti vastuullisempaa ihmisten johtamista? Kestävä menestys ja hyvän mielen työpaikka. Työelämän laadun vaikutus työn tuottavuuteen, työntekijöiden henkisiin voimavaroihin, palautumiseen ja työterveyteen. Kestävää menestystä edistävät myönteiset teot, hyvän mielen työpaikka.

Vastuullinen ihmistenjohtaminen

Henkilöstöammattilaisille, esihenkilöille, vastuullisuuden asiantuntijoille, yritysjohdolle
Tutustu ja ilmoittaudu

Etäkoulutus

Hyvinvoiva ja yhteistyökykyinen tiimi

Coachaava, fasilitoitu tiimivalmennus Teemoina: hyvinvointi, tuloksekkuus, yhteiset pelisäännöt, erilaisuuden hyödyntäminen. Pyydä tarjous - tämä valmennus räätälöidään teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Hyvinvoiva, yhteistyökykyinen ja tuloksekas tiimi

Coachaava, fasilitoitu tiimivalmennus 3 x 3 h etänä
Pyydä tarjous

Etäkoulutus

Erilaisuus tiimin voimavarana

Tiimivalmennus, projektiryhmävalmennus tai työyhteisövalmennus Kun tavoitteenanne on rakentaa parempaa yhteistyötä, ymmärtää erilaisuuden hyödyntämisen mahdollisuuksia. Tämä valmennus perustuu Everything DISC - työyhteisöprofiilin tutkimukseen ja hyödyntämiseen.       

Erilaisuus voimavarana

Työyhteisöille, projektiryhmille, tiimeille, yksilöille
Pyydä tarjous

”Hyödynnämme toiminnassamme ratkaisukeskeisiä, dialogisia, osallistavia menetelmiä, joilla vastataan tarpeeseen saada ajatusten muutoksen kautta muutos arkeen.”

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme

© 2020 KM FUTURE All rights reserved