+358 45 2275021 info@kmfuture.fi

Coachaas

– Coaching as a service

Tuemme sinua löytämään vahvuutesi ja onnistumaan

Business coaching on ohjaamisen ja vuorovaikutuksen menetelmä, joka perustuu läsnäoloon, kysymyksiin ja kuunteluun. Se on lähestymistapa, joka tukee ihmisen omaa ajattelua ja hänen vahvuuksiensa hyödyntämistä. Parhaimmillaan coachaava ote vuorovaikutuksessa saa ihmisen tunnistamaan oman kyvykkyytensä ja auttaa häntä toimimaan tavoitteellisesti.

 

Business coaching

Coach on tukenasi ja auttaa sinua löytämään vastauksia, ratkaisuja, joita tekemällä onnistut.

Inhouse coaching

Inhouse coach on yrityksesi käytössä sovittuin päivinä, tai sovituille henkilöille.

Pyydä tarjous!

Henkilökohtainen coaching ohjelma esimiehille, johdolle ja yrittäjille

Ota rooli tai tilanne haltuun tai saavuta tavoitteesi coachin tuella.

Varaa coaching aika 60 min tästä ja maksa se etukäteen tästä linkistä

Esimiehen ensimmäiset 100 päivää - coaching prosessi

Ota coach tueksesi vaihtaessasi työpaikkaa tai siirtyessäsi ensimmäistä kertaa esimiestehtävään. 

Ota roolisi ja työsi haltuun ensimmäisen 100 päivän aikana. 

Johdon coaching

Räätälöity coaching palvelu tarpeidesi mukaisesti luottamuksella. 

Liiketoiminnan johdolle, johtoryhmille, yrittäjille ja esimiehille. 

Pyydä räätälöity tarjous. 

Urasuunnittelu / Outplacement palvelu

Henkilökohtainen urasuunnittelu sisältäen Linkedin – opastuksen, profiilin päivityksen tuen, työhakemuksen tekeminen ja omien vahvuuksien löytämisen.
Myös yrityksille suunnattu outplacement – palvelu.

 

Mitä on Business coaching?

Käskeminen tai neuvominen ei aina ole paras tapa työelämässä.

Coaching on ohjaamisen ja vuorovaikutuksen menetelmä, joka perustuu läsnäoloon, kysymyksiin ja kuunteluun. Se on lähestymistapa, joka tukee ihmisen omaa ajattelua ja hänen vahvuuksiensa hyödyntämistä. Parhaimmillaan coachaava ote vuorovaikutuksessa saa ihmisen tunnistamaan oman kyvykkyytensä ja auttaa häntä toimimaan tavoitteellisesti.

Itseohjautuvuuden ihanne kasvaa työelämässä ja siihen ihmiset tarvitsevat ohjausta, rakennetta ja kannustusta. Käskevä ja kontrolloiva johtamistapa ei enää palvele parhaalla tavalla. Coaching perustuu rakentavaan vuorovaikutukseen, se tarjoaa käytännön työkaluja ihmisen vastuullisuuden ja päätöksentekokyvyn vahvistamiseen. Valmentava ote perustuu aina ihmistä arvostavaan ja kunnioittavaan suhtautumiseen.

Kenelle business coaching on tarkoitettu?

Business coaching tähtää erityisesti työhön ja liike-elämään liittyvien asioiden valmentamiseen ja siten soveltuu erilaisiin uratilanteisiin kaikille.

Business coachingia haastaa miettimään omia tavoitteita, millaisia ratkaisuvaihtoehtoja voi olla tavoitteiden saavuttamiseen ja mitä lähtee kokeilemaan niiden eteen. Parhaimmillaan business coaching on useamman kuukauden prosessi, jossa coach ja coachattava käyvät eri tavoin vuoropuhelua matkan varrella.

 Coaching prosessi edellyttää kuitenkin coachattavan omaa motivaatiota ja tahtoa lähteä kehittämään itseään ja ottaa valmennuksen vastaan.

Kaikki riippuu omista valinnoista.

Inhouse coaching

Haluatko tarjota työntekijöillesi tai projektiryhmäsi jäsenille coaching palvelua? Hyvä esimerkki on Vincit: Johanna Pystynen, henkilöstöjohtaja kertoo, että Coachingin myötä työntekijämme ovat oppineet tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja pystyneet soveltamaan niitä paremmin projekteissa. 

Esimerkiksi 1 päivä viikossa tai kuukaudessa. Pyydä tarjous! 

Ryhmäcoaching

Ryhmäcoaching toimii erittäin hyvin esimiesten tukemiseen muutosprosessien osana tai esimiesten oman työhyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseksi. Ryhmäcoachingissa saa tukea koko ryhmältä ja samalla jaetaan tietoa ja osaamista sekä hyviä käytäntöjä arkeen. 

 

 

 

 

 

 

 

Esimerkki Coaching paketit

(Hintoihin lisätään alv 24%) 

 Basic-paketti

 

Sinulle, joka haluat kokeilla coachingia ja haluat panostaa henkilökohtaiseen kehittymiseen. Sopii yrittäjille, esimiehille,   tai urasuunnitteluun.

 

Paketti sisältää:

1 coaching kerta

kasvotusten tai virtuaalisesti

(Puhelin, Skype, Zoom tai vastaava)

1 x 60 min/kk

 

 

 

 

 

 

 

 

210 euroa/kerta

 

Hopea-paketti

 

Sinulle, joka haluat panostaa kehittymiseesi tai tarvitset laajempaa tukea esimerkiksi uuden työroolin haltuunotossa tai tarvitset projektin onnistumiseen tukea. 

 

Paketti sisältää:

3 kk coaching

Kasvotusten ja/tai virtuaalisesti

(Puhelin, Skype, Zoom tai vastaava)

2 x 60 min/kk

Sähköpostituki

Materiaalieja verkossa

DISC – työyhteisöprofiili tai esimiesprofiili

 

 

 

 

 

 

 

Kulta-paketti

 

Sinulle, liiketoiminnan johtaja tai asiantuntija, joka tarvitset räätälöityä tukea ja kumppanuutta coachilta. Coach tukee sinua liiketoiminnan tai omien tavoitteidesi saavuttamisessa.

Paketti sisältää:

3-6 kk coaching

Kasvotusten ja virtuaalisesti

(Puhelin, Skype, Zoom tai vastaava)

2 x 90 min/kk

Sähköpostituki

Materiaaleja verkossa

DISC – työyhteisö- tai esimies/johtamisenprofiili

WhatsApp – tuki tarvittaessa valmennuksen ajan

360° esimiesarvio tai The work of leaders – johtamisen profiili tai muu valitsemasi kokonaisuus.

 

 

Johtoryhmien coaching paketti

 

Kysy johtoryhmään räätälöityä kokonaisuutta, jolla koko johtoryhmä saa valmentajiltamme tukea. Erityisen tärkeää organisaation kehittämisen tai muutosprosessin läpiviemiseksi.

 

Ryhmäcoaching – paketti

Ryhmäcoaching toimii erittäin hyvin esimiesten tukemiseen muutosprosessien osana tai esimiesten oman työhyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseksi. Ryhmäcoachingissa saa tukea koko ryhmältä ja samalla jaetaan tietoa ja osaamista sekä hyviä käytäntöjä arkeen. 

Kysy tarjous! 

 

Inhouse coaching

Haluatko tarjota työntekijöillesi tai projektiryhmäsi jäsenille coaching palvelua? 

Esimerkiksi 1 päivä viikossa tai kuukaudessa. Pyydä tarjous! 

 

 

Hauska tutustua!

Kiitos, että olet kiinnostunut palveluistamme!

Olen Tarja, sertifioitu business coach ja valmentaja. Minun taustani on pörssiyrityksestä, jossa valmentava esimiestyö ja coachingkulttuuri ovat olleet pitkään keino tukea henkilöstöä kehittymään ja onnistumaan työssään.

Myyntiorganisaation tavoitesuuntautuneisuus, digitaalisten palveluiden käyttöönotto, laadukas kohtaaminen asiakkaan kanssa tai uusien esimiesten ja esimiestyön mitä moninaisimmat haasteet olivat arkipäivää ja coachingaiheitamme monen muun asian lisäksi.

Olen nähnyt coachingin voiman.

Itsekin esimiehenä olleena, tiedostan, että esimiehet ovat usein vailla sparrauskaveria, kenen kanssa voi peilata omia ajatuksiaan ja haasteitaan. Ja vaikka olisikin joku kenen kanssa keskustella yleisesti asioista, moni asia on hyvin henkilökohtainen. Joskus voi olla todella tärkeää keskustella ulkopuolisen, luotettavan henkilön kanssa.

Se antaa voimaa, uusia ideoita ja yllättäviäkin tuloksia.

On lupa vähän ihmetellä omia uskomuksiaan, mistä ne tulevat, ovatko ne oikeasti mitä ovat vai vain uskomuksia. Voidaan avata lukkoja ja löytää uusia keinoja kokeilla.

Coachin kanssa voi etukäteen kokeilla ja keskustella, millaisia vaikutuksia asialla voisi olla. Ennenkuin niitä vie käytäntöön.

 

Tarja 

puhelin 045 227 5021

ps. Meillä on useita asiantuntevia ja osaavia coacheja verkostossamme. Löydämme sinulle parhaan ja sopivimman coachin tueksesi.

Kerro toiveistasi, olemme sinua varten.

Referenssejämme

I got to know Tarja during the BCI Business Coach program in 2018. Tarja also facilitated a organization development session for me and my colleagues in OP. I find Tarja to be a calm, sensitive and a supportive Facilitator and Coach. Tarja listens carefully to her customers, and finds solutions to many different challenges thanks to her long experience and highly professional way of working. I can warmly recommend Tarja as a Coach and a Facilitator in cases, where you need an experienced and easy-to-approach professional.

Olin Tarjan coachattava keväällä 2018, kun olin perustamassa Bear Storage yritystä. Vasta alkavana yrittäjänä painin monien uusien haasteiden parissa, joista pahimpia päänsärkyjä aiheuttivat omat kieroutuneet ajatukset. Tarja auttoi ymmärtämään omaa mieltäni selkeämmin ja löytämään vastauksia haastavilla ja hyvin ajoitetuilla kysymyksillä, jotka pakottivat pohtimaan pulmaa uudesta näkökulmasta. Tarjan kanssa työskentely tehosti omaa tekemistäni merkittävästi ja toi paljon kaivattua mielenrauhaa kriittisillä hetkillä. Tarja täyttää mielestäni Coachille tärkeimmät tunnusmerkit mallikkaasti: osaa kuunnella, kysyä ja haastaa. Suosittelen lämpimästi!

Tarjan coaching auttoi minua hanketoiminnan käynnistämisessä. Perustehtävieni kuormittaessa Tarja ohjasi fokusoimaan ajatteluani ja toimintaani siten, että saavutin hanketoimintaan liittyviä tavoitteita suunnitellusti. Dialogit Tarjan kanssa edesauttoivat reflektoivaa oppimista ja oivalsin joka tapaamisessa uusia asioita.

Tee hyvä päätös jo tänään.

 

Ota aika itsellesi ja omaan kehittymiseesi. Saat sen moninkertaisena takaisin.

 

Pin It on Pinterest