Koulutus: Muutosjohtaminen

Muutosjohtaminen on tärkeä asia kun haluamme uudistaa ja tehostaa toimintaa. Muutosjohtamisen koulutuksemme on kohdennettu esihenkilöille, tiiminvetäjille ja johtajille, jotka kaipaavat ymmärrystä ja työkaluja muutoksen läpiviemiseksi omassa yksikössään. 

Järjestämme myös räätälöityjä organisaatiokohtaisia koulutuksia. Kysy lisää.

Miksi muutosjohtaminen on tärkeää?

Muutoksella haetaan yleensä parempaa tehokkuutta ja tulosta. Muutosjohtamisen näkökulmasta tämä tarkoittaa suunnitelmallista prosessia, jolla pyritään tunnistamaan keskeiset prosessit ja toimintatavat, jotka estävät tehokkuutta ja löydetään parempia tapoja tai järjestelmiä, jotka tukevat työn tekemistä järkevämmin. Muutokset voivat olla välttämättömiä toteuttaa yrityksen kasvun, sopeutustarpeen tai kilpailukyvyn kannalta.

Tutkimusten mukaan johtamisessa olemme erityisen hyviä asioiden johtamisessa, mutta usein saattaa jäädä riittämättömälle huomiolle ihmisnäkökulma muutoksen johtamisessa. Tämä voi aiheuttaa erilaista vastarintaa organisaation eri tasoilla tai sitoutumisen puutetta, jotka väistämättä vaikuttavat muutoksen onnistumiseen.

Onnistuneen muutoksen läpiviemisen ja hallinnan kannalta on tärkeää panostaa myös muutosjohtamiseen, tarvittaessa ulkopuolisen tuella.

KOULUTUS: MUUTOSJOHTAMINEN

Onnistuneen muutoksen perustukset rakennetaan yhdessä

Elämme jatkuvassa muutoksessa toimintaympäristön muuttuessa ja organisaation strategisten tavoitteiden edellyttämissä muutoksissa. Muutoksia tuovat erilaiset ulkoiset ja sisäiset tarpeet ja tavoitteet, jotka edellyttävät henkilöstöltämme ja itseltämme johtajina muutoskyvykkyyttä. 

Kun ymmärrämme paremmin muutokseen liittyvää tutkittua tietoa ja hyviä käytäntöjä, voimme onnistua muutoksessa huomattavasti paremmin. 

Kouluttajat tuovat tutkittua tietoa, käytännön tietoa ja osallistamme osallistujat pohtimaan, mikä voisi toimia teillä, omassa toiminnassa muutoksen johtajana sekä henkilöstön yksilöiden näkökulmasta.

Tämä koulutus on suunnattu henkilöstöjohtamisen parissa työskenteleville esihenkilöille ja tiiminvetäjille sekä asiantuntijoille, jotka haluavat tähdätä johtamistehtäviin. 

Koulutus tarjoaa sinulle tutkittua tietoa, käytännön oppeja kouluttajan vuosien varrelta sekä dialogia muutoksesta erilaisissa tilanteissa yhdessä. Voit tuoda oman esimerkkisi oman esimerkkii, kokemuksesi ja näkemyksesi mukaan tähän valmennukseen ja opitaan yhdessä, miten kannattaa toimia ja miten taklataan haasteet tilanteessa. 

 • Iso kuva: Muutostarpeet ja erilaiset muutostilanteet
 • Tulevaisuuden ennakointi ja muutos modernissa työelämässä
 • Muutos yritystason näkökulmasta
 • Muutos työyhteisön tai tiimin näkökulmasta
 • Muutos yksilön näkökulmasta
 • Muutos johtamisen näkökulmasta
 • Miten johdan muutosta ja rakennan siltaa tulevaisuuteen? 
 • Muutosviestintä
 • Miten johdan muutosta tuloksekkaasti esihenkilönä? 
 • Oma hyvinvointi muutoksen aikana. 

Koulutukset pidetään etänä tai läsnä – tarkista koulutuspäivistä sinulle sopiva tapa. 

Etäkoulutuksessa saat hyvissä ajoin ennen koulutusta etukäteistehtävät verkkoalustalla ja linkin osallistumiseen sähköpostilla.

Pääkouluttajana toimii Tarja Eloranta, KTM, muutoscoach ja muutosjohtamisen ammattilainen, sertifioitu Prosci® muutosjohtaja. Tarja on tukenut monia yrityksiä eri toimialoilla muutoksen toteuttamisessa, tukenut johtoa ja työyhteisöjä kohti uutta. Tarja on kokenut ammattilainen, joka on myös johtanut muutostilanteissa rahoitusalalla, jossa muutos on ollut perinteisestä pankkibusineksestä moderniin verkkoliiketoimintaan.  Muuten muutokset ovat koskeneet digitaalista transformaatiota, uuden järjestelmän käyttöönottoa, fuusioita, johtamisen kehittämistä, strategian implementointia ja paljon muuta. 

Toukokuu 2024

 • 16.5.2024, 9:00 – 16:00 etänä
Facebook
Twitter
LinkedIn

Koulutuksen hinta on 650 euroa/osallistuja. Hintaan lisätään alv 24%.

Yrityksen tilauksista koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen 14 vuorokauden laskutusajalla. Ilmoitathan laskutustiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös maksaa yrityksen luottokortilla.

Yksityishenkilöiltä edellytetään maksua ennen koulutusta. 

Peruuttaessasi koulutuksen aiemmin kuin 10 päivää ennen valmennusta, hyvitämme 100%. Kymmenen päivän sisällä valmennuksen alkamiseen – veloitamme 50% valmennuksen hinnasta. 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Muutosjohtajan coaching-ohjelma

Oletko aloittanut muutosjohtajana? Mietityttääkö, miten saat kaiken onnistumaan? Olet ehkä isossa organisaatiossa, johon liittyy monenlaisia ihmisiä, erilaisissa rooleissa ja erilaisin haastein tai voit olla pk-yrityksen toimitusjohtaja tai liiketoimintajohtaja,. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta saada yksilöllistä tukea muutokseeen koko ajalle. Luottamuksellisen ja ammattilaisen tuen, joka on sekä ammatilliselta osaamiselta että käytännön tasolla ollut vastaavissa tilanteissa. Älä jää yksin, vaan ota tukea, jossa voit pallotella ajatuksiasi ja saada tarvitsemaasi tukea siinä muodossa kuin sitä tarvitset. Kysy lisää!

Työyhteisön tuki muutosmatkalle

Prosessimainen muutosmatka työyhteisöille, jossa keskitytään muutoskyvykkyyteen ja autamme ymmärtämään tunteita muutoksen yhteydessä sekä luomaan yhteistä ymmärrystä, keinoja edetä ja tehdä arjessa asioita toisin. Lisäksi luomme paikkoja keskustella, jakaa ajatuksia ja tietoa, saada vertaistukea kollegoilta.