TYÖ2030 – Työn ja työhyvinvoinnin kehittämisenhanke edistyy

TYÖ2030 on osa Sanna Marinin hallitusohjelmaa. Ohjelman vetovastuu on STM:ssä, operatiivisesta työstä ja käytännön järjestelyistä vastaa Työterveyslaitos. Työ2030 hanke on työn ja työhyvinvoinnin kehittämisen hanke. Monipuolinen kokonaisuus tukee yritysten mahdollisuutta kehittää toimintaansa, johtamista ja siten varmistaa toiminnan tuloksellisuuden. Olemme ilolla mukana hankkeen toteuttamisessa. Lue lisää Työ2030 hankkeesta hankkeen sivuilta.

KM Future ja Futures Platform Oy allekirjoittivat yhteistyösopimuksen

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että me KM Future aloitimme partneri/yhteistyösopimuksen Futures Platformin kanssa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme monipuolisia digitaalisia työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen. Futures Platform, suomalaisena toimijana on jo pitkään kiinnostanut meitä. Tämän parnterisuhteen kautta voimme tarjota asiakkaillemme alustan, jonka avulla tulevaisuuden hahmottaminen on helpompaa.

Alusta kerää tutkittua tietoa visuaaliseen muotoon, jolloin sitä voi hyödyntää monissa erilaisissa tilanteissa, kun on tarkoitus esimerkiksi luoda strategiaa, luoda ymmärrystä työyhteisöön tulevaisuuden osaamisen vaateista tai luoda kuvaa tulevaisuuden kehityksestä.

Partneri sopimuksen kautta voitte asiakkaanamme saada sekä palvelun käyttöön, että tukea tulevaisuuden ennakoinnin työpajojen fasilitointiin.

Kysy lisää! 

https://www.futuresplatform.com

https://www.kmfuture.fi