Teknologiaa, joka tukee yhteistä matkaa

Iloksemme kerromme, että olemme valinneet kumppaniksemme Howspacen. Kumppanuus mahdollistaa vielä vahvemman yhteistyön sekä teknologian hyödyntämisen asiakkaidemme hyödyksi niin kehityshankkeissa että monipuolisesti valmennuksissamme tai yhteiskehittämisen projekteissamme.

Olemme vuosia toteuttaneet erilaisia valmennuksia ja koulutuksia lähikontaktissa ja etänä. Verkkoalustalta vaaditaan tänä päivänä sellaisia ominaisuuksia, jotka tukevat tehtävää työtä mahdollisimman hyvin. Teknologian tulisikin joustaa työn tarpeisiin. Howspace – teknologia on erittäin muuntautumiskykyinen ja sopii moneen tarpeeseen.

Verkkoalusta mahdollistaa yhteisen dialogin ja yhteiskehittämisen ajasta ja paikasta riippumatta

Tulevaisuuden työ tulee ainakin jossain määrin jatkumaan hybridimuotoisena. Työtä tehdään yhtäaikaisesti (synkronisesti) ja eriaikaisesti (asynkronisesti). Työkalujen tulee tukea uudenlaisia työntekemisen malleja.

Kun puhutaan työn kehittämisestä tai yhteistyöstä voidaan ajasta ja paikasta riippumatta saada tarvittavat henkilöt mukaan yhteisen asian äärelle. Voidaan tuoda ihmiset mukaan ideoimaan, keskustelemaan, luomaan uutta, jakamaan hiljaista tietoa tai oppimaan yhdessä asioita.

Verkkoalusta sopii monenlaisiin projekteihin, muutostilanteiden vaiheistuksen tukeen ja esimerkiksi strategiatyöhön. Hyödynnämme Howspace alustaa omissa projekteissamme, nyt sinulla on mahdollisuus saada Howspace myös kauttamme käyttöösi. Kysy lisää kokemuksistamme ja hyvistä käytännöistä ihmisten osallistamiseen järkevästi ja kustannustehokkaasti!

Haluaisitko kuulla lisää miten voimme auttaa teitä uudistumaan yhdessä tai miten hyödyntää Howspace – teknologiaa?


Jaa sosiaalisessa mediassa

Haluatko kysyä lisää? Lähetä meille yhteydenottopyyntö.