Loading Events
  • This event has passed.

« Kaikki Events

Webinaari: Muutosjohtamisen viisi näkökulmaa esihenkilöille muutoksessa onnistumiseen

31 elokuun @ 9:00 am - 9:45 am

Muutosjohtaminen ja viisi näkökulmaa esihenkölle muutoksessa onnistumiseen

Mietitkö, miten muutoshankkeet vaikuttavat henkilöstöön ja millaisia haasteita muutokset tuovat johtamiseen?

Erilaiset muutokset vaikuttavat ihmisiin monin tavoin. Muutoksella haetaan yleensä parempaa tehokkuutta ja tulosta. Muutosjohtamisen näkökulmasta tämä tarkoittaa suunnitelmallista prosessia, jolla pyritään tunnistamaan keskeiset prosessit ja toimintatavat, jotka estävät tehokkuutta ja löydetään parempia tapoja tai järjestelmiä, jotka tukevat työn tekemistä järkevämmin. Muutokset voivat olla välttämättömiä toteuttaa yrityksen kasvun, sopeutustarpeen tai kilpailukyvyn kannalta.

Tutkimusten mukaan johtamisessa olemme erityisen hyviä asioiden johtamisessa, mutta usein saattaa jäädä riittämättömälle huomiolle ihmisnäkökulma muutoksen johtamisessa. Tämä voi aiheuttaa erilaista vastarintaa organisaation eri tasoilla tai sitoutumisen puutetta, jotka väistämättä vaikuttavat muutoksen onnistumiseen.

Onnistuneen muutoksen läpiviemisen ja hallinnan kannalta on tärkeää ymmärtää muutosten vaikutukset ihmisiin ja miten johtaa muutoksen aikana.

Webinaarissa käymme läpi viittä teemaa johtamisesta muutoksessa sekä annamme työkaluja ja konkreettisia vinkkejä näihin tilanteisiin.

Kenelle?

Esihenkilöille, tiiminvetäjille, johtajille, projektipäälliköille, jotka haluavat ymmärtää hyvän johtamisen elementtejä muutoksessa

Asiantuntijana tässä webinaarissa:

Asiantuntijoillamme on useiden vuosien kokemuksia muutoshankkeista erilaisilla toimialoilla, joten saat paljon käytännön esimerkkejä ja näkökulmia muutoksissa onnistumiseen.

Tarja Eloranta, sertifioitu Prosci® Muutosjohtaja, Tietojohtamisen asiantuntija ja valmentaja

 

 

 

Ilmoittaudu webinaariimme tästä.

Details

Date:
31 elokuun
Time:
9:00 am - 9:45 am

Venue

Etäwebinaari
Zoom - saat linkin ennen tapahtumaa ilmoittautumisen jälkeen.

Organizer

KM Future
Email
info@kmfuture.fi
View Organizer Website