Hauska tutustua!

tietoa meistä

Meidän tarinamme…

Muistan lauantai-illan kotona olohuoneen lattialla maton päällä. Olohuoneemme oli muuttunut tietokoneiden kokoamispaikaksi. Isä oli päättänyt tuoda maahan komponentteja ja me kokosimme tietokoneita yhdessä sisareni kanssa edelleen myytäväksi isän tutuille.

Minusta ei tullut koodaria, vaikka meillä oli ensimmäisten joukossa tietokoneet. Minusta tuli rahoitusalan asiantuntija ja esimies. Johdin tiimejä, valmentavan esimiestyön otteella kohti uutta digitaalista ympäristöä ja vahvoja myyntitavoitteita. Valmensin satoja asiantuntijoita asiakkaan ymmärtämiseen ja laadukkaaseen myynnilliseen kohtaamiseen.

Teknologia, asioiden kokeileminen ja uteliaisuus jäivät vahvasti minulle elämään. Halusin enemmän. Oppia uutta. Vahvistaa ymmärrystäni teknologiasta ja ihmisistä.

Seurauksena tästä oli tietojeni päivittäminen tietojohtamisesta ja johtajuudesta Lappeenrannan yliopistossa vuonna 2017. Tämä yritys on minun kehityspolun tulos. Olen saanut tehdä muutosjohtamisen projekteja ja tietopääoman kehitysprojekteja moneen yritykseen. Olen huomannut, että minun taustallani on ollut annettavaa. Erityisesti haluan kuunnella sinua, ymmärtää sinua ja haastettasi ja auttaa sen ratkomisessa.

Jos sinä onnistut, onnistun minäkin.  

En kuitenkaan ole vielä valmis, kuten en usko sinunkaan vielä olevan, vaan ajatukseni elinikäisestä oppimisesta jatkuu. Opin uutta joka päivä asiakkailtani, kumppaneiltani ja kollegoiltani eri toimialoilla. Kiitos siitä kuuluu heille kaikille.

Tarja

Minulla on ilo tarjota sinulle asiantuntija-

palvelua itseni lisäksi verkostossamme

toimivilta alansa huipuilta.

Saat aina tilanteeseesi sopivimmat toimijat luottamuksella.

Strateginen ajattelutapa

 

Tutkimme, etsimme teille  vaikuttavimman, tehokkaimman ja kestävimmän tavan strategian mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

ammattimaisuus

Ammattimaisuudella tarkoitamme, että toimimme kaikessa parhaalla mahdollisella sitoutumisella niin, että sinä hyödyt.

Jos emme ole paras kumppani sinulle, kerromme senkin etukäteen ja ohjaamme sinut oikealle taholle.

 

luottamus

Kertomasi jää meidän väliseksi. Toivomme avoimuutta ja että kerrot meille kaikki oleelliset asiat, osataksemme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme vastuullisia ja luottamuksen arvoisia.

 

Lisätietoja meistä

Laitamme itsemme likoon sinun onnistumisesi eteen.

  • Henkilöstöjohtamisen erilaiset toimeksiannot
  • Henkilöstöpäällikön projektityöt
  • Business coaching/Työnohjaus
  • Palvelu- ja prosessimuotoilu
  • Johtamisen kehittäminen
  • Teknologinen ymmärrys
  • Tiedon hyödyntäminen
  • Muutosmatkan muotoilu ja toteutus
  • Simulaatio – ennakointi
  • Palvelumuotoilu

NPS

valmennettua asiakas-kohtaamista

coachaus sessioita

Asiantuntijat verkostossamme

Kumppaneitamme mm. 

Suomen Yrittäjät

Suomen strategisen johtamisen seura

Suomen Ekonomit

Omistajanvaihdos-foorumi

SITRA

Erätaukosäätiö

Tietojohtaminen Ry

{

I got to know Tarja during the BCI Business Coach program in 2018. Tarja also facilitated a organization development session for me and my colleagues in OP. I find Tarja to be a calm, sensitive and a supportive Facilitator and Coach. Tarja listens carefully to her customers, and finds solutions to many different challenges thanks to her long experience and highly professional way of working. I can warmly recommend Tarja as a Coach and a Facilitator in cases, where you need an experienced and easy-to-approach professional.

– Change leadership and communications professional, helsinki

Pin It on Pinterest