Tiimimme

Tietoa meistä

Ammattitaitoa, tukea, aitoja ratkaisuja haasteisiin

Tarja Eloranta

Organisaatiokehittäjä, johtamisvalmentaja, muutosvalmentaja, business coach, tietojohtamisen asiantuntija, HR-konsultti, DISC-vuorovaikutusvalmentaja, fasilitoija ja fasilitoinnin kouluttaja

Päivi Kutilainen

Organisaatiokehittäjä, muutosvalmentaja, fasilitaattori

Tarja Kyllönen

Työelämän kehittäjä ja työyhteisövalmentaja. Pitkän linjan työhyvinvoinnin ja henkilöstötuottavuuden asiantuntija. Käytän osallistavia, innostavia ja luovia ryhmätyömenetelmiä vetämissäni valmennuksissa ja työpajoissa.

LiisaTapanainen

Liisa Tapanainen

Oppivien tiimien rakentaja, rekrytointikonsultti, tiimin dialogitaitojen valmentaja, uravalmentaja

Arvomme

STRATEGINEN AJATTELUTAPA

Tutkimme, etsimme teille  vaikuttavimman, tehokkaimman ja kestävimmän tavan strategian mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

 

AMMATTIMAISUUS

Ammattimaisuudella tarkoitamme, että toimimme kaikessa parhaalla mahdollisella sitoutumisella niin, että sinä hyödyt.

Jos emme ole paras kumppani sinulle, kerromme senkin etukäteen ja ohjaamme sinut oikealle taholle.

 

LUOTTAMUS

Kertomasi jää meidän väliseksi. Toivomme avoimuutta ja että kerrot meille kaikki oleelliset asiat, osataksemme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme vastuullisia ja luottamuksen arvoisia.

Meidän tarinamme 

Muistan lauantai-illan kotona. Olohuoneemme oli muuttunut tietokoneiden kokoamispaikaksi. Isä oli päättänyt tuoda maahan komponentteja ja me kokosimme tietokoneita yhdessä sisareni kanssa edelleen myytäväksi isän tutuille.

Minusta ei tullut koodaria, vaikka meillä oli ensimmäisten joukossa tietokoneet. Minusta tuli rahoitusalan asiantuntija ja johtaja. Johdin tiimejä, valmentavan esimiestyön otteella kohti uutta digitaalista ympäristöä ja vahvoja myyntitavoitteita. Valmensin satoja asiantuntijoita asiakkaan ymmärtämiseen ja laadukkaaseen myynnilliseen kohtaamiseen.

Teknologia, asioiden kokeileminen ja uteliaisuus jäivät vahvasti minulle elämään. Halusin enemmän. Oppia uutta. Vahvistaa ymmärrystäni teknologiasta ja ihmisistä.

Seurauksena tästä oli tietojeni päivittäminen tietojohtamisesta ja johtajuudesta Lappeenrannan yliopistossa. Tämä yritys on minun kehityspolun tulos. Olen saanut tehdä muutosjohtamisen projekteja ja tietopääoman kehitysprojekteja moneen yritykseen. Olen huomannut, että minun taustallani on ollut annettavaa. Erityisesti haluan kuunnella sinua, ymmärtää sinua ja haastettasi ja auttaa sen ratkomisessa.

Jos sinä onnistut, onnistun minäkin.  

En kuitenkaan ole vielä valmis, kuten en usko sinunkaan vielä olevan, vaan ajatukseni elinikäisestä oppimisesta jatkuu. Opin uutta joka päivä asiakkailtani, kumppaneiltani ja kollegoiltani eri toimialoilla. Kiitos siitä kuuluu heille kaikille.

Tarja

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme

Vaikutamme erilaisissa verkostoissa

Olemme jäsenyrityksenä: 

Tietojohtaminen Ry

Tietojohtamisen verkostot

Suomen strategisen johtamisen seura Ry

Suomen Yrittäjät 

Henry Ry, henkilöstöjohtamisen yhdistys 

Suomen coaching yhdistys

Boardman 

 

Projektejamme myös: 

Työ2030 – ohjelma, TTL, Fast expert teams – Hybridityö 

HR-LAAS, Vincit