Tiimimme

Tietoa meistä

Ammattitaitoa, tukea, aitoja ratkaisuja erilaisiin haasteisiin

Tarja ELORANTA

Organisaatiokehittäjä, johtamisvalmentaja, muutosvalmentaja, business coach, tietojohtamisen asiantuntija, HR-konsultti, DISC-vuorovaikutusvalmentaja, fasilitoija ja fasilitoinnin kouluttaja​

Päivi KUTILAINEN

Organisaatiokehittäjä, muutosvalmentaja, fasilitaattori​

Liisa Tapanainen

Oppivien tiimien rakentaja, rekrytointikonsultti, tiimin dialogitaitojen valmentaja, uravalmentaja

Tarja Kyllönen

Työelämän kehittäjä ja työyhteisövalmentaja. Pitkän linjan työhyvinvoinnin ja henkilöstötuottavuuden asiantuntija. Käytän osallistavia, innostavia ja luovia ryhmätyömenetelmiä vetämissäni valmennuksissa ja työpajoissa.

Arvomme

STRATEGINEN AJATTELUTAPA

Tutkimme, etsimme teille  vaikuttavimman, tehokkaimman ja kestävimmän tavan strategian mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

 

AMMATTIMAISUUS

Ammattimaisuudella tarkoitamme, että toimimme kaikessa parhaalla mahdollisella sitoutumisella niin, että sinä hyödyt.

Jos emme ole paras kumppani sinulle, kerromme senkin etukäteen ja ohjaamme sinut oikealle taholle.

 

LUOTTAMUS

Kertomasi jää meidän väliseksi. Toivomme avoimuutta ja että kerrot meille kaikki oleelliset asiat, osataksemme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme vastuullisia ja luottamuksen arvoisia.

Tiedolla rakennettu, kestävyydellä johdettu muutos

KM Futuressa ymmärrämme, että nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa tieto on avainasemassa. Emme katso vain hetkellisiin trendeihin tai oikoteihin; me uskomme syvällisen tiedon ja ymmärryksen voimaan, joka syntyy yhteisen ajattelun voimasta, dialogissa ihmisten välillä ja hyödyntäen olemassa olevaa dataa ja hiljaista tietoa. 

Tieto ei ole vain dataa tai informaatiota; se on strateginen työkalu, jonka avulla yritykset voivat navigoida haastavissa vesissä, tehdä informoituja päätöksiä ja rakentaa vahvaa perustaa muutokselle.

Kuitenkin tieto yksinään ei riitä. 

Siksi KM Future korostaa kestävyyden merkitystä. Kestävä muutosjohtaminen tarkoittaa sellaista johtamista, joka ottaa huomioon paitsi nykyhetken, myös tulevaisuuden – sekä ihmisille että planeetalle. Se ei ole vain ekologista vastuullisuutta; se on eettistä, sosiaalista ja taloudellista vastuullisuutta. Kestävä muutosjohtaminen varmistaa, että meillä on rakenteet, kulttuurit ja strategiat, jotka kukoistavat vielä vuosikymmeniä eteenpäin. Voimme katsoa peiliin tulevaisuudessa ja todeta, että päätöksemme eri tilanteissa ovat olleet kestäviä. 

KM Future on täällä auttamassa teitä rakentamaan muutoksen tietojohtamisen ja kestävyyden periaatteiden pohjalta. Meidän kanssamme olette valmiita kohtaamaan tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet hymyillen yhdessä. 

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme

Vaikutamme erilaisissa verkostoissa

Olemme jäsenyrityksenä: 

Tietojohtaminen Ry

Tietojohtamisen verkostot

Suomen strategisen johtamisen seura Ry

Suomen Yrittäjät 

Henry Ry, henkilöstöjohtamisen yhdistys 

Suomen coaching yhdistys

Boardman 

ICF – International coaching Federation 

Suomen Coaching Yhdistys

 

Projektejamme myös: 

Työ2030 – ohjelma, TTL, Fast expert teams – Hybridityö 

HR-LAAS, Vincit