+358 45 2275021 info@kmfuture.fi

Merkittäviä tuloksia johtoryhmän valmennuksella

 

Johtoryhmän keskinäinen yhteistyö, luottamus ja vahvuuksien hyödyntäminen on avainasemassa yrityksen johtamisen ja tuloksellisuuden toteutumiselle. 

Tuemme teitä johtoryhmän tai hallitustyön kehittämisessä kohti toimivaa, analysoivaa ja keskustelevaa johtoryhmätyöskentelyä. 

Tärkeimpiä valmennuksiamme

Onko tuttua?

Kokouksiin tullaan valmistautumatta. Asioihin ei ole paneuduttu kunnolla. Jokaisella jäsenellä on omat asiat agendalla, yhteinen kuva ja tavoite ei ole ensimmäisenä mielessä. Keskustelua ei oikein synny, joko ollaan asioista samaa mieltä tai vastalauseet tulevat vasta käytäväkeskusteluina.  

Näinkin voi olla ja monessa tapauksessa ainakin jotain näistä haasteista on näkyvissä.  

Asia voi olla toisinkin.  

Kehitä johtoryhmäsi yhteistyötä ja tuloksellisuutta.

Johtoryhmän tai hallituksen yhteistoiminnalla on valtava vaikutus koko yrityksen menestykseen. Erilaisten vahvuuksien ja osaamisen hyödyntäminen auttaa koko yritystä menestymään. 

Menetelmämme perustuu tutkittuun tietoon, jota on hyödynnetty jo yli 20.000 johtoryhmässä ja tiimissä. Rakennamme teille kehitysohjelman, jossa selvitämme verkossa toteutettavalla tutkimuksella ja haastatteluilla johtoryhmän nykytilan ennen valmennusta. Mittaamme myös jälkikäteen muutoksen ja tulevat kehitystarpeet. 

Valmennus sisältää myös halutessa coaching ohjelman johtoryhmän jäsenille. 

Katso, mitä Patrick Lencioni kertoo johtoryhmän toiminnasta

Patrick Lencioni, yhdysvaltalainen johtoryhmien kehittäjä ja kirjailija kertoo videolla, mitä toimiva, tehokas ja tuloksellinen tiimi tarvitsee.

Pin It on Pinterest