Vastuullinen ihmisten johtaminen

Vastuullinen ihmisten johtaminen

Mistä on kyse?

Oletko joskus pohtinut mitä vastuullisuus sinulle tarkoittaa? 

Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla uusinta tietoa ja käytännön vinkkejä tärkeästä aiheesta, joka koskettaa meitä kaikkia.


Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma on kehitetty juuri Sinulle, joka haluat tuoda inhimillisyyden takaisin johtamiseen vastuullisesti ja kestävästi.

 
 
Miksi?

Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma on kehitetty juuri Sinulle, joka haluat tuoda inhimillisyyden takaisin johtamiseen vastuullisesti ja kestävästi. 

Kenelle?

Vastuullisen johtamisen kehitysohjelma on suunnattu PK-yritysten HR-ammattilaisille ja esihenkilöille, jotka haluavat kehittää yrityksen vastuullisuutta ja johtamista käytännönläheisesti ja kestävästi. 

Mitä?

Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelmasta saat käytännön tukea, vinkkejä, verkostoja, vertaistukea, työkaluja ja sparrausta vastuulliseen ihmisten johtamiseen yrityksessäsi.

Miten?

Osallistu verkkovalmennukseemme – coachaavat 3 tunnin työpajojen aikana saat tietoa tutkimuksista, ajatuksia ja keinoja kehittää itseäsi tai yritystänne näissä asioissa.

Keskeiset aiheemme ovat:

Vastuullinen HRM

Vastuullisen henkilöstöjohtamisen tulokset heijastuvat koko yritykseen ja tulokseen. Miten yrityksen vastuullisuutta voi kehittää henkilöstöjohtamisen kautta ja miten lähden liikkeelle kohti vastuullisempaa ihmisten johtamista? 

Kestävä menestys ja hyvän mielen työpaikka

Johtamista ja esimiestyötä kehittämällä opitaan ymmärtämään työelämän laadun vaikutusta työn tuottavuuteen kiinnittämällä erityistä huomiota työntekijöiden henkisiin voimavaroihin, palautumiseen ja työterveyteen. Mitä ovat kestävää menestystä edistävät myönteiset teot ja miten hyvän mielen työpaikka luodaan?

Ihmisläheinen muutoksen johtaminen

Miten muutoksesta saadaan kestävää ja pysyvää organisaatiossa? Muutos on usein kivulias prosessi, mutta sen ei tarvitse olla. Kuinka teet muutoksesta sujuvan ja kestävän?

Kysy lisää kehitysohjelmasta ja pyydä tarjous. 

 

Ota yhteyttä

Lähetä meille viestillä kysymyksesi tai tarjouspyyntö, otamme yhteyttä vuorokauden sisällä.

Autamme organisaatioita menestymään yhdessä luoden kestävää yhteistä tuloksellista tulevaisuutta tietojohtamisen keinoilla.